Beoordelingen

Wat onze klanten over ons zeggen

Reacties van onze klanten en hoe zij onze diensten ervaren.

Hieronder vind u diverse reacties van zowel huurders, kopers, verhuurders en verkopers en hoe zij ons bedrijf beoordelen. U kan ons ook beoordelen, door onderaan het formulier in te vullen.

Avatar
Erkan Belek
Geplaatst op:
Verhuurder
donderdag, januari 28, 2016
Julie, heeft mijn huis op een zeer efficiënte en snelle manier verhuurd! Communicatie tussen huurder en verhuurder is zeer vlot gegaan door haar professionele aanpak.

Avatar
Barbara
Geplaatst op:
Verkoper
vrijdag, januari 29, 2016
Prima Service
Julie heeft op een zeer professionele wijze ons huis binnen de week verkocht.
Zij communiceert zeer vlot en pakt de zaken pragmatisch aan.
Afspraken worden steeds nagekomen.
Het was zeer prettig om samen te werken met Julie.
Avatar
Eva Mariën
Geplaatst op:
Huurder
woensdag, februari 3, 2016
Klantvriendelijk en efficiënt
Bij het zoeken naar een nieuwe woonst is een eerste indruk en de juiste informatie cruciaal. Dit was zeker het geval bij Julie. Een professionele aanpak en een vlotte communicatie is een absolute troef bij vastgoed Van Thielen!
Avatar
Anne
Geplaatst op:
Verkoper
vrijdag, februari 5, 2016
Ik ben uiterst tevreden over de service die Julie geleverd heeft bij de verkoop van mijn appartement. Julie is zeer vlot en dynamisch en zorgt voor een professionele aanpak, een goede opvolging en deskundig advies.
Zeer prettige samenwerking!
Avatar
Herman & Sofie Diels
Geplaatst op:
Huurder
donderdag, maart 10, 2016
Aankoop via Julie Van Thielen
Wij hebben ons huis aangekocht met tussenkomst van immo makelaar Julie Van Thielen. We stelden de vlotte communicatie zeer op prijs. Julie werkt kort op de bal en efficiënt.
Bij toekomstige vastgoed transacties denken we zeker aan Julie als professionele, gepassioneerde & correcte makelaar.
Avatar
Dirk
Geplaatst op:
Verkoper
donderdag, maart 24, 2016
Alles prima aangepakt en verlopen
ivm de verkoop van m'n pand in Lier!
Doe zo verder Julie !
mvg
Dirk
Avatar
Monique
Geplaatst op:
Verkoper
woensdag, maart 30, 2016
Immo makelaar Julie Van Thielen heeft op een zeer vlotte en aangename en op een zeer vriendelijke en met professionele aanpak ons huis op 1 week verkocht .
Zij is zeer vlot en correct ,en kwam steeds onze afspraken na .
Zij is een zeer correcte makelaarster ,wij bevelen haar zeker aan .
Doe zo verder Julie ,je bent top in je werk!
Dit was een zeer prettige samenwerking
Groeten Monique
Cindy Cornet & Didier Buelens
Cindy Cornet & Didier Buelens
Geplaatst op:
Verkoper
zondag, april 3, 2016
Enthousiaste en zeer tevreden verkopers appartement Mechelen
Julie was de eerste en de enige makelaar die met wekelijks potentiële kopers over de vloer kwam en dit terwijl we ervoor al 4 verschillende makelaars hadden gehad, zowel makelaars van grote organisaties als zelfstandige makelaars. Zij was ook de enige die hoopvol is gebleven, zelfs tijdens de 1,5 lange periode dat ons appartement te koop stond. Ook was zij de enige die ons telkens alle nodige info verschafte na elk bezoek! Ze heeft een prima service en werk afgeleverd! Een echte aanrader! Een dikke mercie hiervoor! We zullen haar zeker overal aanraden, want mondelinge communicatie is nog steeds de beste communicatie! Welgemeende groetjes Cindy en Didier.
Avatar
Frank De Maeyer
Geplaatst op:
Verkoper
maandag, juni 13, 2016
Julie heeft op een record tempo ons pand verkocht.
Professionele begeleiding tot bij de notaris. Gewoonweg klasse.
Ze weet vooral waar ze mee bezig is. Een echte aanrader.

Bedankt Julie.

Avatar
Leysen – Van Sintjan
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, juni 21, 2016
Erg tevreden
We kennen Julie maar zijn toch heel erg verrast door haar werk. Was zeer professioneel en aangenaam!

Doe zo verder !

Avatar
Dirk D.
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, juli 12, 2016
Tot hiertoe zéér tevreden
Na 1 week bij Julie aanvaardbaar bod gekregen en compromis getekend. Het is nu wachten op de definitieve beslissing.
3 immo's en een jaar verder is er toch uiteindelijk beweging. De meeste immo kantoren zijn in de eerste plaats alleen geïnteresseerd om hun reclame aan de venster te hangen, dat was hier toch anders. Tot hiertoe vlekkeloos parcour.
Avatar
Dirk Ghysels
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, juli 12, 2016
Zeer tevreden
De communicatie met Julie is zeer goed. Ze reageert vrijwel onmiddellijk op mails en volgt alles zeer goed op. Ze is zeer correct, geeft alle mogelijke informatie aan kandidaat-koper en verkoper. Haar gedrevenheid en enthousiaste manier van werken zijn zeer aangenaam. Ze is zeer goed op de hoogte en werkt bijgevolg zeer professioneel.
Avatar
Gunter V.d.A.
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, juli 12, 2016
Heel tevreden
Julie heeft ons met moeite moeten overtuigen. Want wij wouden ons huis eerst zelf verkopen of via een grotere immo. Maar eens het contract getekend hebben we achteraf geen moment spijt gehad. Julie heeft onze leuke woning sneller verkocht dan verwacht. Heeft ons goed op de hoogte gehouden over de bezoekers.

Avatar
vincent
Geplaatst op:
Verhuurder
woensdag, juli 27, 2016
Communicatie, vriendelijkheid, efficiëntie, snelheidi..... dank je Julie, je bent top.
Avatar
Valerie&Olivier
Geplaatst op:
Koper
woensdag, augustus 17, 2016
Voor ons was het een eerste aankoop van een huis en door Julie voelden we ons onmiddellijk op ons gemak!
Bij het eerste bezoek kregen we een spontane, eerlijke, professionele uitleg en op al onze vragen kwam ook meteen een antwoord.
Communicatie verliep heel vlot, we konden haar altijd bereiken, het is duidelijk dat niets haar teveel is.
Een vastgoedkantoor waar je dus op kan rekenen!
Avatar
Erwin en Sofie Buelens – Adam
Geplaatst op:
Huurder
zondag, augustus 21, 2016
Zeer tevreden huurders
Wij hebben een huurhuis gevonden via Vastgoedmakelaar Van Thielen. Julie speelt kort op de bal om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen voor de bezichtiging zowel als de communicatie met de verhuurder als de ondertekening van de huurovereenkomst. Julie heeft een professionele aanpak!
Avatar
Peter en Dafnee De Greve-Van Cauwenberg
Geplaatst op:
Huurder
zaterdag, augustus 27, 2016
Tevreden kopers en verkopers
Zeer vlotte en goede communicatie gehad met Julie, zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als bij de verkoop van de oude. Een advies is nooit teveel gevraagd en opvolging verloopt zeer vlot. Ook zeer tevreden met de door haar aangeraden notaris en de man die ons EPC is komen opmeten; beiden ook weer zeer correct, aangenaam in de omgang en met de nodige uitleg en advies.
Avatar
Martine Stevens
Geplaatst op:
Verkoper
maandag, november 21, 2016
Fantastische inzet
Ik ben zeer tevreden met de hulp van Julie met de verkoop van mijn moeders huis.
Ze is zeer duidelijk, laat er geen gras over groeien en erg correct.
Ons huis was de eerste dag reeds verkocht, wat bewijst dat ze erg goed op de hoogte is van de waarde van het huis, zodat ze de prijs niet overdrijft om de verkoper een plezier te doen. We hebben de prijs ook niet moeten aanpassen. We hebben gekregen wat we vroegen.
Ook de foto's van het huis en interieur waren perfect!
Dank je wel Julie voor je inzet!
Avatar
Diane
Geplaatst op:
Huurder
dinsdag, november 22, 2016
Verkoop appartement
Julie heeft ons appartement door haar efficiente aanpak op korte tijd verkocht. Alles is vlotjes verlopen,.
Avatar
Lennert
Geplaatst op:
Huurder
dinsdag, november 22, 2016
Heel tevreden kopers
Snelle, vriendelijke en eerlijke service tijdens onze zoektocht naar de ideale woning. Wanneer we deze vonden faciliteerde Julie de gesprekken zeer vlot & profesioneel tussen ons en de verkoper.

Avatar
Kris
Geplaatst op:
Koper
dinsdag, november 22, 2016
Aankoop appartement via Julie Van Thielen
Wij hebben een appartement aangekocht met tussenkomst van immo makelaar Julie Van Thielen. Julie is zeer professioneel en communiceert vlot en snel. Ze heeft oog voor verkoper en koper. Prima werk!
Avatar
Iris Verwerft
Geplaatst op:
Koper
zaterdag, december 10, 2016
Een makelaar met passie
Een eerste huis kopen en als alleenstaande deze beslissing moeten nemen was bij mij een stressvolle bedoening. Ik ben heel tevreden met de geduldige en eerlijke aanpak van Julie. Ze heeft me goed begeleid waardoor ik de juiste beslissing kon nemen. Verder vond ik het ook wel handig dat ze de administratie en afspraken bij de notaris voor me regelde zodat het dossier voor de lening snel in orde kon gemaakt worden.
Bedankt Julie, ik kijk enorm uit naar ons nieuwe huisje.
Veel succes verder!
Avatar
Filippe
Geplaatst op:
Koper
zaterdag, december 10, 2016
Ik heb een appartement gekocht met tussenkomst van makelaar Julie Van Thielen. Zeer snelle en vriendelijke service. Geeft professionele uitleg en advies. Stond altijd meteen klaar om mijn vragen te beantwoorden. Dankjewel!
Avatar
Kirsten
Geplaatst op:
Koper
maandag, december 12, 2016
Vastgoed Van Thielen staat garant voor een snelle en correcte service. Julie was altijd bereid om mijn vragen als koper te beantwoorden en heeft me zelfs goed advies gegeven. Fijn dat ze aandacht heeft voor zowel verkoper als koper. Bedankt!
Avatar
Van den Bossche Irène
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, januari 17, 2017
Verkoper
Julie leren kennen door bezoek van appartement was aangenaam verrast door haar vriendelijkheid en spontaniteit,heb meteen haar aangesproken voor verkoop van mijn appartement.Vastgoed Van Thielen werkt correct en professioneel en staat je bij met raad en advies.Contact liep perfect.
Dank je, Julie voor je inzet.
Avatar
Els Maldoy
Geplaatst op:
Koper
dinsdag, januari 17, 2017
Alles verliep vlot en goeie communicatie
Avatar
Thomas Van Keer
Geplaatst op:
Koper
dinsdag, januari 17, 2017
Aankoop woning
Via vastgoed Van Thielen hebben mijn vriendin en ik een huis gevonden waar we naar we op zoek waren. Julie zorgt voor een vlotte en transparante communicatie. Bovendien weet ze waar ze mee bezig is.
Avatar
Sven
Geplaatst op:
Koper
maandag, januari 30, 2017
Aankoop Appartement
Bij het zoeken naar een appartement is een eerste indruk en de juiste informatie cruciaal. Dit was zeker het geval bij Julie. Een professionele aanpak en een vlotte communicatie is een absolute troef bij vastgoed Van Thielen!

 

Avatar
Stefanie Van Hoof
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, maart 21, 2017
een zwaan tussen de zwijntjes
ik kan alleen maar lovend zijn over de samenwerking met Julie. Professioneel en toch enorm toegankelijk, met een werksnelheid om u tegen te zeggen. Mijn huis was na 1 bezichtiging aan de vraagprijs verkocht, sjiek!
Ik heb verdorie spijt dat ik niet meer panden heb om via Julie te verkopen.
Avatar
Hilde
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, mei 30, 2017
Prima service
Julie heeft 2 huizen voor ons verkocht. Dit telkens op een zeer correcte, vriendelijke en efficiënte manier. Als er een probleempje of vraag was konden we steeds bij haar terecht. Alles werd direct opgelost, zonder problemen en altijd met de glimlach. Een persoon die van aanpakken weet en ook steeds begaan is met de mensen. Verstand en hart op de juiste plaats.
Dank u wel, Julie!!!
Avatar
Jolien
Geplaatst op:
Verkoper
donderdag, juni 1, 2017
Verkoop woning
Voor de verkoop van onze woning hebben we met enkele immokantoren contact gehad. Na ons eerste contact met Julie was het voor ons al snel duidelijk dat zij ons huis mocht verkopen! Toffe, vlotte en open persoonlijkheid. Juiste en snelle communicatie en altijd bereid om vragen te beantwoorden! Als wij ooit nog een immo nodig hebben dan weten we je te vinden Julie! 🙂
Heel erg bedankt!!
Avatar
Rita
Geplaatst op:
Verkoper
vrijdag, juni 9, 2017
zeer vlotte en correcte samenwerking
Het was zeer fijn samenwerken met Julie.
Alle afspraken werden nagekomen en er was een duidelijke communicatie.
Door haar kreeg ik terug vertrouwen na een zeer negatieve ervaring met de eerste makelaar.
Dank je wel Julie voor het verkopen van mijn woning!
Ik maak zeker reclame voor jou.
Avatar
Francis
Geplaatst op:
Verkoper
woensdag, juni 28, 2017
verkoop
Er is veel tijd in gestoken maar de aanhouder wint.
Alles is correct afgehandeld.
De juiste inlichtingen en visie is gegeven.
Niet opdringerig en zeer betrouwbaar.
dank voor uw geduld.
veel succes nog
Avatar
Chris Janssens
Geplaatst op:
Verkoper
maandag, september 4, 2017
Verkoop vrijstaande woning
Prachtige en menselijke aanpak zowel naar verkoper als naar alle kandidaat kopers.
Steeds opnieuw met evenveel enthousiasme naar iedere kandidaat toetredend.
Steeds stipt op de gemaakte afspraken.
Een goede keuze met een warm hart,met voldoende vermogen om diverse opduikende perikelen tijdens het verkoopproces mee tot een goed einde te brengen en de druk en stress kort te sluiten.
Een aanrader.
Avatar
Filip en An
Geplaatst op:
Koper
donderdag, september 7, 2017
Aankoop rijhuis
Zeer aangename samenwerking. Julie is zeer vriendelijk, betrouwbaar en stond ons steeds onmiddellijk te woord bij vragen.
Avatar
Debby en Karl
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, oktober 17, 2017
verkoop rijwoning
Super samenwerking met vastgoed Van Thielen.
De makelaar Julie gaat zéér professioneel te werk en toch ervaar je die extra persoonlijke toets die je vaak bij andere makelaars mist.
Alle afspraken werden netjes gecommuniceerd en nagekomen.
Ook de bezichtigingen werden steeds zeer zorgvuldig en naar onze wensen gepland.
Een echte aanrader om mee samen te werken.

Avatar
Koen
Geplaatst op:
Verkoper
dinsdag, oktober 17, 2017
Verkoop rijwoning en villa
Julie heeft op een professionele manier twee woningen voor mij verkocht. Haar enthousiasme en gedrevenheid staan garant voor een vlotte en snelle verkoop.
Avatar
van ham wilfried
Geplaatst op:
Verkoper
woensdag, oktober 25, 2017
verkoop van woning
Julie heeft op een korte tijdspanne het huis kunnen verkopen aan de prijs welke wij in gedachte hadden.heel tevreden van de opvolging .nooit lang moeten wachten op antwoord als we vragen hadden.Julie is een aanrader voor de verkoop van je huis.bedankt Julie .
Avatar
Smits
Geplaatst op:
Koper
donderdag, januari 4, 2018
Aankoop villa in Bornem
Zeer vlotte en correcte interactie met de bedoeling om de verkoop te doen slagen. Uitstekende beschikbaarheid en opvolging
Avatar
Tom
Geplaatst op:
Verkoper
zondag, januari 28, 2018
Verkoop woning
Vlotte communicatie en samenwerking, flexibiliteit en perfecte planning van de huisbezoeken. Alles verliep top en ons huis was verkocht binnen de week voor de gevraagde prijs. Bedankt Julie.
Avatar
Niko
Geplaatst op:
Koper
donderdag, mei 10, 2018
Aankoop huis in Berlaar
Ik heb mijn huis aangekocht via Vastgoed Van Thielen. Tim werkt op een uitermate efficiënte, professionele en vlotte manier en combineert dit met een grote vriendelijkheid zodat de stress die gepaard gaat met de aankoop van een huis binnen de perken blijft. Tim levert ook een alles omvattende service, waarbij hij mij bv. hielp bij meenemen van de energielevering van het ene naar het andere huis, en dit – nadat - het huis al was aangekocht. Ik zou Vastgoed Van Thielen zeker aanraden als een oplossing in de zoektocht naar een professionele, correcte & tot in de puntjes afgewerkte vastgoed transactie.
Avatar
Guido
Geplaatst op:
Verkoper
zaterdag, juni 23, 2018
Verkoop appartement
Julie heeft ons op een heel professionele manier bijgestaan bij de verkoop van ons appartement in Mechelen. Een aanrader voor iedereen!
Avatar
Ahmed Bouda
Geplaatst op:
Koper
donderdag, augustus 16, 2018
Top gedaan!!!
Zeer vriendelijke professional, komt alles na wat men zegt en dat waardeer ik enorm.

Ik wens jullie alle succes!

Avatar
Elisa
Geplaatst op:
Verkoper
vrijdag, augustus 17, 2018
VERKOOP WONING
Gewoon Klasse, bedankt Tim!
Avatar
Karin Vandekerkhof
Geplaatst op:
Verkoper
vrijdag, augustus 17, 2018
verkoper
Ons handelsgelijkvloers met woonst op de bovenverdieping was geen gemakkelijke verkoop.
Dankzij de inzet van Tim Coenen slaagde hij hier toch in.
Professionaliteit ten top !!!
Bedankt voor alles.
Avatar
Hendrickx
Geplaatst op:
Verkoper
donderdag, september 13, 2018
Verkoop woning door Vastgoed Van Thielen
Men heeft ons super bijgestaan bij de verkoop van onze woning. Na 1 dag was het al verkocht. Hij heeft ons ook geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Geen enkele vraag is teveel 🙂
Super service en een aanrader voor iedereen .
Avatar
Laura & Mathias
Geplaatst op:
Koper
maandag, oktober 1, 2018
Aankoop woning
Wij hebben
Via Vastgoed Van Thielen onze woning aangekocht! Alles os vlekkeloos verlopen , ook de makelaar heeft ons met alles bijgestaan! Zeker een aanrader ! 😉
Score gemiddeld van4.85 op een totaal van47 Beoordelingen

Beoordelingsformulier

60 + 1 =